5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meciflacarapucioasa20098Comitetul de Urgență al FRF a emis o hotărâre care confirmă oficial cele 21 de echipe promovate în Liga 3-a, în urma meciurilor din miniturneele barajului de promovare! ”În conformitate cu prevederile regulamentului de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediția 2020-2021, câștigătoarele celor 14 mini-grupe de baraj în trei au obținut promovarea în al treilea eșalon. ”



”Astfel, ACS Bradu Borca, CS Dante Botoșani, CSM Satu Mare, CS Progresul Șomcuța Mare, CS Unirea Ungheni 2018, CSM Corona Brașov, ACS Progresul Ezeriș, CS Avântul Periam, ACS Voința Budeasa, CSO Petrolul Potcoava, ACSM Oltenița, CSA Steaua București, ACS Sportul Chișcani, CS Gloria Albești și-au câștigat dreptul de a evolua în Liga 3. În condițiile în care a crescut numărul de echipe prin modificarea sistemului competițional, iar patru echipe care au participat în ediția 2019-2020 a Ligii 3 nu s-au mai înscris în noul sezon, au rămas locuri vacante. Urmare atât a deciziei Comitetului de Urgență al FRF din 11 mai 2020, care arată că “prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele participante la barajul de promovare în Liga 3”, cât și a deciziei Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020, echipele promovate de pe locul secund (pe locurile vacante) sunt CSO Plopeni, CS Avântul Valea Marului, CSM Râmnicu Sărat, CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, CS Măgura Cisnădie, CS Ocna Mureș, AS FC Bărăganul Ciulnița”.

Ar mai fi de adăugat, deși am mai subliniat acest lucru, primul criteriu de departajare a echipelor de pe locul 2 a fost criteriul fair play (n.r. - numărul de cartonașe galbene și roșii primite în cele două meciuri susținute). Curios sau nu, regulamentul fiind regulament, FRF a venit cu precizarea că în clasamente nu figurează golurile din meciurile omologate cu 3-0 la ”masa verde”, uitând să pomenească și de faptul că nejucând nu ai cum primi cartonașe galbene sau roșii, astfel că au fost avantajate tot echipele care n-au jucat și au câștigat la ”masa verde”  Este, dacă vreți, încă o mostră a faptului că regulamentele sunt făcute de oameni care nu au habar de ceea ce se petrece în iarbă, stabilind ”învingătorii” după criterii absurde!

Cum ar putea arăta seria echipelor dâmbovițene!
Am stat și am tot împărțit geografic aria în care ar putea fi repartizate echipele dâmbovițene în noul sezon competițional, respectiv 2020-2021, care ar trebui să înceapă pe 29 august! În opinia noastră și nu numai, seria ar fi una extrem de dificilă, față de anii anteriori, dar mai ales ar obliga echipele și la deplasări mai lungi: St.Roșu Brașov, Corona Brașov, Olimpic Cetate Râșnov, FCSB II, Flacăra Moreni, Astra Giurgiu II, CS Tunari, CS Afumați, Steaua București, FC Voluntari II, CS Balotești, CS Popești Leordeni, Petrolul Potcoava, CSO Plopeni, Sporting Roșiorii de Vede, CSM Alexandria, Voința Budeasa, Universitatea Craiova 1948. Vom vedea!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii