1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciflacarapucioasa2145Gata cu vacanța și pentru eșalonul trei! Astăzi, de la ora 18,00, sunt programate jumătate dintre meciurile primei etape, în seria a 3-a, din care fac parte și cele două echipe dâmbovițene, urmând ca mâine, de la aceeași oră, să se joace ultimele patru întâlniri. Succes, Flacăra și TItu!



Programul complet al primei runde, arată astfel:
Astăzi, 23 august, ora 18,00
CSM Slatina - Sporting Roșiorii de Vede
Flacăra Moreni - Olimpic Cetate Râșnov
FC Voluntari II - Unirea Bascov
CSU Craiova II - CS Balotești

Sâmbătă, 24 august, ora 18,00
St.Roșu Brașov - Progresul Spartac București
FC Pucioasa - CSM Alexandria
CS Blejoi - Astra II Giurgiu
Vedița Colonești - Tractorul Cetate

Așadar, astăzi, de la ora 18,00, ”lupii galbeni” vor debuta în noul sezon competițional, cu gândul la o clasare undeva, către... umbra podiumului, dacă nu chiar pe una ditre treptele acestuia. Un obiectiv, greu, dar îndrăzneț și gândul promovării abia dacă încolțește pe bătrâna arenă. Gabi Paraschiv este conștient că nu promovarea i-ar da cele mai multe dureri de cap, ci ideea menținerii în liga secundă este, doecamdată, mult mai dificilă. Sigur, asta nu înseamnă că la Moreni s-a abandonat complet gândul revenirii în ”B”-ul în care Flacăra și-a scris mare parte din istorie... Dincolo, pe Patrana, unde primul fluier se va auzi abia sâmbătă, Romică Ciobanu are o misiune mult mai complicată decât a lui ”Pară”! Cu un lot mult întinerit, dincolo de alte probleme, FC Pucioasa trebuie să facă față unui sezon ceva mai complicat, la finele căruia sperăm că ”bombonarii” se vor număra printre ”supraviețuitori”. Și, sincer vorbind, după cum i-am văzut în meciul de Cupă, de la Moreni, parcă situația n-ar fi chiar atât de îngrijorătoare! Oricum, să le urăm baftă ambelor echipe dâmbovițene în noul sezon competițional!

Iată cum arată și programul etapei viitoare:
Etapa a 2-a, 31 august
Progresul Spartac - CS Baloteşti
Unirea Bascov - CSU Craiova II
Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari II
Sporting Roşiori - Flacăra Moreni
Tractorul Cetate - CSM Slatina
Astra II - Vediţa Coloneşti
CSM Alexandria - CS Blejoi
St.Roșu Braşov - FC Pucioasa

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii