1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaramorenivara2019Antrenorul Flacărei Moreni a vorbit, în exclusivitate pentru dambovitapenet, despre sezonul 2019-2020! ”Voi face tot ce pot pentru a aduce o echipă de Liga 1, la Moreni!” * ”Putem avea un obiectiv mai îndrăzneț, anul acesta, locurile 1-3!” * ”Ne dorim un Centru de Copii și Juniori puternic!”

 

Flacăra Moreni, cu Gabi Paraschiv pe bancă, are o cu totul altă față! Să ne aducem aminte cum era trupa ”lupilor galbeni” înainte ca Pară să fie instalat antrenor principal. Ei bine, anul acesta, Flacăra Moreni are obiective pe cât de interesante, pe atât de îndrăznețe! Iată ce ne-a declarat antrenorul morenarilor, în exclusivitate, chiar la stadionul care a cunoscut atâtea momente frumoase, de-a lungul timpului: ”Ne așteaptă un sezon foarte greu, în care o să încerc să îmi pun toată prieceperea și toată ambiția în a construi un club așa cum îl doresc eu aici, de când am venit la Moreni. De la cei mai mici, de la juniori, până la echipa mare.”

CENTRU DE COPII ȘI JUNIORI PUTERNIC
”Ne dorim în primul rând construirea unui centru de copii și juniori puternic, bazat pe tot ce se întâmplă în zonă, pentru că e clar că trebuie să atragem cât mai mulți tineri către sport!”

OBIECTIV, LOCURILE 1-3
”Pentru echipa mare, zic că putem avea un obiectiv mai îndrăzneț! Un loc 1-3 ar fi ideal! Dar nu trebuie să pierdem din vedere că sunt mulți jucători noi și trebuie să avem răbdare. Pentru că doar așa putem construi un proiect de succes!”

VREM ECHIPĂ DE LIGA 1, LA MORENI
”În Cupa României îmi doresc să ajungem cât mai departe. Publicul din Moreni își dorește o echipă de Liga 1, la stadion și eu voi face tot ce pot pentru a avea un parcurs cât mai lung, în această competiție!”

Succes, Gabi Paraschiv! Baftă, Flacăra Moreni!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii