1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001pucioasavoinesti„Bombonarii” le-au... umplut târna cu „mere” voineştenilor, în ultimul meci de pregătire, înaintea startului Ligii a 4-a! „Îmi doresc o serie dificilă, să avem meciuri care să îi monteze la maxim pe jucători” - Cristi Bălaşa, antrenor FC Pucioasa.

 

FC Pucioasa - Sportul Voineşti 12-2
Au marcat: Leţu 3, Nedelea 2, Călinescu 2, Calofir 2, Codroiu, Iamandache - autogol, Leotescu - M.Matei 2

Vremea caniculară nu i-a împeidicat pe băieţii lui Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu să alerge cât pentru... două meciuri, la fel de bine reuşind să înscrie tot cam pentru acelaşi interval. De altfel, Cristi Bălaşa îşi doreşte cam aceeaşi „doză” de efort pentru fiecare meci, chiar şi în cele oficiale: „Îmi doresc o serie dificilă, să avem meciuri care să îi monteze la maxim pe jucători”, a declarat după meci antrenorul „bombonarilor”, disputat pe stadionul din Aninoasa. „Numai aşa putem să progresăm şi să ne atingem obiectivul, chiar dacă pare să fie o piatră de încercare pentru mulţi dintre jucători”, a mai adăugat tehnicianul echipei de pe Patrana. Iată „11”-le celor de la Pucioasa: Agachi - Grigorescu, Marina, Niță, Diță - Lungeanu - Calofir, Nedelea - Călinescu, Lețu, Codroiu. Au mai jucat: Călin, Iamandache, Niculăescu, Blas, Leotescu, Mitrea.

Foto (facebook - ASFC Pucioasa)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii