1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaracornu221După cum v-am anunţat, deja, Flacăra Moreni a susţinut, ieri, ultimul meci de pregătire înaintea debutului oficial în sezonul 2018-2019: miercuri, la Corneşti - în etapa a II-a a Cupei României. Intră să vezi „11”-le trimis în teren de Gabi Paraschiv și care, probabil, va începe şi meciul de la Corneşti!

 

Flacăra Moreni - CS Cornu 3-1 (2-1)
Au marcat: A.Negrea, A.Oprea, A.Roşciugă - Gavrilă.

„Lupii galbeni” au întâlnit un adversar interesant în ultimul amical dinaintea debutului oficial - pentru că nu trebuie să omitem faptul că CS Cornu a terminat pe locul 6 în Liga A prahoveană, în sezonul trecut. A fost o repetiţie utilă, mai ales că meciul de la Corneşti se anunţă a fi extrem de dificil pentru morenari, în situaţia în care şi trupa lui Nelu Radu îşi doreşte un parcurs cât mai lung în Cupa României: „Vrem să batem Flacăra Moreni şi să nu le mai dăm ocazia să ne depăşească. Faţă de sezonul trecut, lotul morenarilor este mult mai slab, după ce au plecat câţiva jucători de bază. Oricum, după cum am mai spus-o, va fi un meci disputat, la fel cum au fost toate întâlnirile noastre cu Flacăra”. De partea cealaltă, Gabi Paraschiv a fost mult mai tranşant: „Ne dorim un parcurs cât mai lung în Cupa României!”

În meciul cu CS Cornu, „Pară” a trimis în teren următorul „11”:
Chiran - A.Costache, Matei, Cernea - A.Oprea, Neacşu, A.Negrea - Ilie, Oprescu, M.Zidăroiu - Drăgan. Au mai jucat: Sîrbu, Pandalache - B.Negrea, Rosciugă, Vîrtej, Oaie, Dinu, Roman, Parghel, G.Preda, V.Petre. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Foto (facebook - CSM Flacăra Moreni)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii