1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001filiasiflacaraGabriel Paraschiv şi Florin Şoavă - se confruntă cu mari probleme de lot înaintea meciului de astăzi, de la Moreni! În poarta oaspeţilor va debuta un puşti de 16 ani!

Flacăra Moreni nu are un meci uşor, aşa cum ar fi tentaţi mulţi să creadă, CSO Filiaşi venind după o serie de şase meciuri în care n-a cunoscut înfrângerea, începută cu acel 0-0 de la Aninoasa (n.r. - 18 martie)! În tur, oltenii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Fotescu, dintr-o lovitură de pedeapsă. De data asta, conform colegilor de la „gds.ro”, Florin Şoavă nu-i va putea folosi pe fundaşul Ionuţ Bogdanovici - accidentat, portarul Sorin Mogoşanu şi mijlocaşul Alex Duriţă - ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, astfel că tehnicianul craiovean va apela la jucători foarte tineri - portarul Sorin Munteanu fiind un junior de numai... 16 ani, debutant! * Morenarii sunt conştienţi că vor avea în faţă o echipă greu de învins, cel mai... îngrijorat fiind Gabi Paraschiv care speră ca aportul tribunei să compenseze problemele de lot cu care se confruntă: „Ne aflăm într-o situaţie extrem de dificilă, chiar dacă am avut o etapă liberă, „infirmeria” fiind... aglomerată, astfel că nu dispunem de mai mult de 15-16 jucători apţi de joc! Lari şi Mihai Plăcintă, Iliescu, Edi Guţă, Palamariu, Drăgan şi Palamariu au probleme mai mult sau mai puţin grave, dar care ne impiedică să aliniem cel mai bun 11. Sperăm ca problemele din teren să fie... suplinite de aportul publicului, care poate să-i motiveze pe jucători, ca de fiecare dată când echipa a avut nevoie de tribună”, a declarat Gabi Paraschiv * Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Cristian Anghelina (Piteşti) - Răzvan Bedreagă (Galaţi) şi Marian Istrate (Buftea). Observatori FRF: Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).

Foto („gds.ro”): Meciul tur, CSO Filiaşi - Flacăra Moreni 1-0

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii