1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001liga3tituAstăzi, pe stadionul Orasenesc se va disputa un interesant meci, cel puţin prin prisma faptului că pe cele două bănci tehnice se vor afla faţă în faţă, în premieră, fostul antrenor şi fostul căpitan al Chindiei şi FC Argeşului!

Cristi Bălaşa vs Silviu Dumitrescu, un duel care prefaţează întâlnirea de astăzi, de pe stadionul Comunal din Aninoasa! O întâlnire între „profesor şi elev”, între fostul antrenor al Chindiei şi fostul căpitan al Chindiei, „distribuţie” care s-a prelungit şi la FC Argeş! Împrejurările au făcut ca de data asta unul să fie pe banca tehnică a Urbanului Titu - Silviu Dumitrescu şi altul pe cea a FC Aninoasa - Cristi Bălaşa! O întâlnire care suscită un interes deosebit, în ciuda locurilor ocupate în clasament de către cele două echipe, dar să nu trecem peste faptul că la Moreni, Urban Titu a fost învinsă abia în cel de-al patrulea minut al prelungirilor. Meciul de astăzi este unul mult mai important pentru gazde, aflaţi pe marginea prăpastiei şi care mai trag speranţe să prindă... ultimul tren, motiv pentru care a şi fost adus Silviu Dumitrescu, la Titu! De partea cealaltă, Cristi Bălaşa nici nu concepe altceva în afară de victorie, mai ales după eşecul lamentabil de pe teren propriu cu Atletic Bradu * Meciul va fi condus de Bogdan Dumitrache (Bucureşti), ajutat la cele două linii de Cristian Măndiţă (Tunari) şi Mihaela Ţepuşă (Bucureşti). Observatori FRF: Ioan Ştefan (Buzescu, Teleorman) şi Costel Petre (Constanţa)

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii