1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci00001flacara1Chiar dacă argeşenii sunt cu un picior în Liga a 2-a, meciul de astăzi, de la Moreni este mai mult decât unul al orgoliilor! Nu vedem de ce Flacăra ar miza pe o remiză: un punct este egal cu... zero!

După acel 4-0 din etapa trecută, cu Sporting Roşiorii de Vede, trupa lui Nicolae Dică a luat o opţiune serioasă în privinţa promovării şi nu vedem dacă în seria a 3-a se mai poate vorbi de... promovare, dincolo de tribunele din Trivale! Cu 15 puncte avans, SCM Piteşti se poate pregăti în linişte pentru sezonul de toamnă, dar nu credem că argeşenii vor renunţa aşa uşor la invincibilitate, mai ales că doar Metaloglobus Bucureşti (n.r. - seria a 2-a) se mai poate mândri cu acest rezultat. Meciul de la Moreni este unul al orgoliilor, dacă nu al jucătorilor, cel puţin al... antrenorilor! Pe băncile tehnice se regăsesc doi foşti fotbalişti de... rasă, care sincer vorbind, cu greu se vor abţine să nu intre în teren la vreo... stângăcie a elevilor! Indiferent ce s-ar spune, noi credem că cei doi tehnicieni îşi doresc mai mult victoria decât proprii lor elevi, ceea ce înseamnă că ambii îşi vor aşeza echipele pe poziţii de atac şi nu în... tranşee, baricadaţi cu... „autobaza în poartă”! Cu siguranţă, dacă şi vremea va fi de partea fotbalului, tribunele stadionului Flacăra vor fi la ora jocului aproape pline! Nu vedem de ce morenarii s-ar închide şi ar miza pe o remiză, până la urmă un rezultat care pur şi simplu n-ar spune nimic, în afară de faptul că... piteştenii au scăpat şi de data asta neînvinşi! Vorba lui... Tănase: „Şi cu asta, ce-am făcut?” Flacăra nu are decât o singură şansă: „Foc, în Trivale”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii