1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

aninoasa1777FC Aninoasa are parte de o deplasare cu adevărat... infernală! Sporting Roşiorii de Vede este una dintre „nucile tari” ale seriei a 3-a!



Elevii lui Cristi Bălaşa şi-au propus un rezultat pozitiv la Roşiorii de Vede, dar să nu uităm că trupa lui Cristi Negru - fostul atacant al Chindiei, vine după un... 0-4 din Trivale şi musai să-şi spele păcatele în faţa propriilor suporteri. Mai mult, zilele trecute, edilii locali au stabilit bugetul pe anul în curs al Sportingului - undeva la 4 miliarde de lei vechi, mizându-se pe faptul ca la prima rectificare, acesta să ajungă la 5 miliarde lei vechi, ceea ce înseamnă că nici gazdele nu vor intra în teren de... florile mărului! * „Ne gândim doar la victorie. Nu există alt rezultat. Avem tot efectivul complet”, a declarat pentru „teresport.ro” preşedintele Sportingului - Paul Mara * De partea cealaltă, pe site-ul clubului dâmboviţean, domină optimismul! Cristi Bălaşa nu-l va putea folosi pe Dragoş Cernea, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Foto (fcaninoasa.ro”)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii