1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2oradea brailaAntrenorul de la Energeticianul a licitat pentru tricoul lui Georgian Honciu! Altfel, la gruparea din liga secundă a ajuns un fundaș francez! Farul Constanța se întărește, serios! Noutăți și la Dacia Unirea Brăila!

 

Energeticianul l-a testat în amicalul cu „stelitul” Craiovei pe fundaşul central francez Ismael Guiti. Şi ca un fapt notabil, antrenorul George Zima a licitat, în scop caritabil, tricoul lui... Georgian Honciu - de la Dunărea Călăraşi, târgovişteanul jucând după cum se ştie, la Petroşani, pentru... Şirineasa!

Farul Constanţa a avut trei noutăţi în amicalul cu ruşii de la Kazanka: portughezul Celestino - fost la CFR Cluj (2011-2013), Mamadou Ndiaye şi Namory Keita. Ciprian Marica speră să-i aducă la Constanţa şi mijlocaşii Diogo Rosado şi Joao Diogo (ambii de la Gaz Metan Mediaş)!

Ultima noutate la Dacia Unirea Brăila este mijlocaşul central Alexandru Izmană, venit în probe de la Ştiinţa Miroslava.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii