1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolul14213Noutăți / Un târgoviștean a ajuns la Petrolul Ploiești! Jucător de la ACS Poli Timișoara suspendat pentru că a jucat la pariuri! O echipă suspectată și ea pentru aranjamente! Flacăra Horezu pierde fotbaliști! Sportul Snagov, fără căpitan? Un brazilian la ASU Poli! Jucători din Belgia și China în tabăra celor de la Luceafărul Oradea!

 

Petrolul Ploieşti a găsit înlocuitor pentru postul de protar, după revenirea lui Tordai la Viitorul Constanţa. Târgovişteanul Cezar Lungu - ajuns la 30 de ani, a semnat cu Petrolul, după plecarea de la Dunărea Călăraşi şi este al patrulea portar în cantonamentul din Antalya, după Mirel Boloboaşă, Ianoş Brînză şi juniorul Alexandru Radu.

FC Argeş l-a pierdut pe fundaşul Ionuţ Mihăescu (21 ani), care şi-a reziliat contractul cu formaţia piteşteană, semnând cu CS Afumaţi (Liga 3).

Flacăra Horezu se ve despărţi de un al treilea jucător: după David Oprescu şi Alexandru Tîrş, mijlocaşul Dragoş Gherghescu (19 ani) a ales să se concentreze asupra examenului de bacalaureat, din vară. Oricum, este curtat de Minerul Costeşti - liderul Ligii a 4-a, vâlcene.

Sportul Snagov este la un pas să-şi piardă căpitanul! Valentin Bărbulescu aşteaptă decizia... Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF - dosar 1CD2019, după ce a declarat la un post de televiziune că joacă la pariuri!

CS Baloteşti este suspectată că ar fi „aranjat” aranjat nişte meciuri în sezonul trecut, cazul ilfovenilor fiind şi el pe masa Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF (n.r. - 24CD2018). Altfel, nu l-a pierdut încă pe Mihai “Ciubuc” Vasile, care nu l-a impresionat pe Adrian Falub, la Concordia Chiajna.

ACS Poli Timişoara are şi ea un jucător suspendat de către aceeaşi comisie, pentru că a jucat la pariuri: Cristian Pădurariu a fost suspendat 3 luni şi a primit o penalitate sportivă de 5000 lei! Altfel, a bifat al doilea transfer oficial al sezonului: Josias Roulez - mijlocaş Belgian, de origine congoleză, în vârstă de 22 ani, care a şi fost testat în amicalul cu Dnipro.

ASU Poli Timişora are în lot un brazilian: Lucas Fabricio (19 ani) care poate juca şi mijlocaş şi atacant.

Metaloglobus Bucureşti ar putea să “înroleze” al treilea petrolist, după Claudiu Herea şi Florin Plămadă! Următorul pe listă pare să fie atacantul… Sergiu Arnăutu!

Luceafărul Oradea a “bătut în cuie” patru transferuri: Laurenţiu Nemeş, Adrian Ciul, Alan Wanya (belgian) şi Lu Yuefeng (chinez).

St.Roşu Braşov se află aproape de finalizarea negocierilor privind fuzionarea cu fosta divizionară A - Corona Braşov! Pe banca tehnică ar urma să stea Adrian Szabo, Petre Lucian şi Florin Stângă - actualul antrenor al “stegarilor”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii