1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaionbusuiocAstăzi, vă oferim cinci motive pentru care credem că misiunea Chindiei Târgoviște nu va fi deloc ușoară! Tototată, intră pe site-ul nostru și vezi alte cinci motive pentru care credem că suporterii Chindiei Târgoviște au…liber la visul promovării! Așteptăm părerile voastre!

 

1. În Liga 2 vor fi o serie de adversari, puternici, incomozi și care au același obiectiv: promovarea
Petrolul Ploiești, Poli Timișoara, U Cluj sunt echipe care vor sa joace la anul în liga 1. Să nu uităm însă pe Farul, UTA, Pandurii, Poli Timișoara, FC Argeș…

2. Chindia a pierdut cel puțin doi jucători cu experiență
Vorbim de Honciu și Ispas, ambii ajunși la Dunărea Călărași, în Liga 1. Și după cum evoluează… pierderea este evidentă.

3. Program dificil, în primele etape
Poli Timișoara (d), U Cluj (a), Aerostar Bacău (d), FC Argeș (a), Petrolul (d) – sunt primii cinci adversari. Chindia Târgoviște are nevoie de puncte, încă de la început, pentru a spera la unul dintre locurile promovabile. Așa că … forma (de moment), își va spune cuvântul! Să sperăm că va fi bine, pentru băieții noștri!

4. Lipsa unui stadion…adecvat
Infrastructura este una dintre marile probleme ale târgoviștenilor… Nici nu are sens să mai numărăm anii în care s-au făcut promisiuni peste promisiuni! Unele fără niciun fel de acoperire! Așa se face că Târgoviștea stă rău, dacă nu foarte rău, în comparație cu multe dintre echipele ligii a doua.

5. Lipsa unei galerii sau a unui public de genul ”al 12-lea jucător”
Rareori am mai văzut la Târgoviște, pe stadionul ”Eugen Popescu”, atmosfera din anii `90. Galerie numeroasă, oameni care să incurajeze echipa… Să ne amintim de ”liniștea” de la barajul cu Voluntari… În transmisiunea TV, deseori se auzeau cei câțiva suporteri de la Voluntari, care…”acopereau” miile de dâmbovițeni. Sigur, pentru a avea public, trebuie rezultate, plus dăruire. Să sperăm însă că anul acesta le vom avea pe toate: rezultate, dăruire, public, promovare!

Așteptăm părerile voastre!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii