1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindia spectatori12Astăzi, vă oferim cinci motive pentru care credem că suporterii Chindiei Târgoviște au…liber la visul promovării! Tototată, intră pe site-ul nostru și vezi alte cinci motive pentru care, spunem noi, misiunea Chindiei nu va fi deloc ușoară! Așteptăm comentariile voastre!

 

1. Antrenorul Viorel Moldovan
Cei mai mulți dintre suporterii Chindiei Târgoviște au încredere în Viorel Moldovan și consideră că tehnicianul reprezintă un plus pentru gruparea de sub Turn.

2. Rezultate bune în amicale
Chindia nu a avut în această vară cei mai puternici adversari (în amicalele pe care le-a susținut), dar rezultatele obținute dau încredere: șase victorii și un egal.

3. Autoritățile promit sprijin pentru echipă
Dacă promisiunile administrației locale nu rămân la stadiul de… vorbe, atunci Chindia poate avea un sezon… ”liniștit”.

4. La echipă au venit jucători tineri, care au toate șansele să confirme
E drept, Chindia a pierdut câțiva jucători importanți, dar la echipă au ajuns fotbaliști tineri, dornici de afirmare.

5. Mulți dâmbovițenii par hotărâți să mai acorde încredere celor de la Chindia și în acest sezon.
Și n-ar fi exclus ca măcar la marile meciuri (cu Petrolul, Timișoara, Cluj, UTA etc.), ”bătrânul stadion” să fie… plin. Atât cât se poate!

Așteptăm părerile voastre!

Foto: liga2.ro


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii