1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sepsi4578Chindia Târgovişte - Sepsi Sf.Gheorghe, un meci de care va depinde în mare măsură şansele la promovare, pentru ambele echipe!

Diferenţa este că Spesi se află cu un picior în prima ligă, iar un rezultat favorabil sub Turn, le-ar oferi un final de sezon ceva mai liniştit. De partea cealaltă, târgoviştenii - cu un final de sezon… “sufocant”, mai speră doar teoretic la locul trei, care asigură prezenţa în barajul cu ocupanta locului 12 din Liga I! * Va fi un meci cu o încărcătură psihică atât în teren, cât şi în tribune! În teren va fi până la urmă ceva mai simplu, în vreme ce în tribună mult mai greu - fiind cunoscute “antecedentele” galeriei târgoviştene - cam aceeaşi la baschet şi la fotbal (!) Mai mult ca sigur că ultraşii din galerie nu vor răbda să audă încurajările în ungureşte, dar bine ar fi ca aceştia să-şi vadă de “ai noştri”!

Conform “gsp.ro”, trupa lui Hadnagy va fi însoţită la Târgovişte, de cel puţin 300 de suporteri, aceştia fiind extreme de optimişti înainte de meci:
"Meci dificil pentru noi, cu o echipă foarte bună, dar pe care îl putem traversa cu bine. O victorie la Târgovişte ne-ar apropia, decisiv poate, de promovarea în primul eşalon", spun optimişti jucătorii de la Sepsi, pentru “gsp.ro”

De partea cealaltă, Marcel Ghergu - preşedintele Chindiei pare oarecum liniştit în privinţa “tribunei”, dar n-ar strica să-şi ia măsurile de precauţie!
“Ne-au transmis oficial că vin mulți, 200-250. Am vorbit cu conducătorii clubului, nu e galeria de la baschet, sunt alți suporteri, care susțin doar echipa de fotbal. Așteptăm să se comporte fair-play, același mesaj transmițându-l și fanilor noștri, pe care îi rugăm să își încurajeze favoriții, fără să incite”, a declarat pentru “dbsport.ro” - Marcel Ghergu

Foto (digi sport) - Galeria lui Sepsi la Arad

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii