5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danieflorea2024Dambovitapenet, Liga 2 / Daniel Florea, revenit acasă, la Târgoviște, pentru finalul carierei de jucător, a vorbit despre cele două campionate petrecute la FC Voluntari, echipă alături de care a retrogradat vara aceasta. Florea e nemulțumit, consideră că ar fi trebuit să joace mai mult în ultimul sezon.



"Eu am terminat contractul cu FC Voluntari și am plecat. Am fost doi ani acolo, în primul an am avut o contribuție importantă în a-i ajuta să se salveze și să prindă barajul pentru Europa. În al doilea an am fost folosit prea puțin. Nu zic că de asta au retrogradat, dar cred și în momentul de față că puteam ajuta mai mult. La experiența mea, nu mă mai gândesc la revanșă. Vreau doar să mergem acolo și să obținem maximum din ce se poate obține”, a declarat atacantul, cu bătaie la meciul Chindiei din etapa a șasea, pe terenul formației în fața căreia a retrogradat din Liga 1, la primul și singurul meci la Târgoviște din ultimii 25 de ani.

De-a lungul carierei, Daniel Florea a evoluat pentru Farul, încă de când a făcut pasul la seniori, de la Târgoviște, Delta Tulcea, Callatis Mangalia, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și UTA Arad, plus perioada de la Târgoviște, din vremea junioratului, trei sezoane și jumătate între 2018 și 2022.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii