5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia joacă diseară, cu CS Afumați, în încheierea etapei a cincea a Ligii a 2-a, pe ”Eugen Popescu”, de la ora 20.30. Meciul a fost prefațat printr-o conferință de presă care a durat cinci minute și la care au fost prezenți antrenorul principal, Marian Vătavu, plus doi jucători, Sabău și Florea.



“Întâlnim o echipă care a promovat la pas în Liga a 2-a. Au un antrenor cu mare experiență, cred că e de peste 10 ani acolo. La noi atmosfera este bună, după ultimele două rezultate. Sperăm să avem o evoluție bună și să câștigăm”,, a declarat Vătavu.

La rândul său, Sabău a rostit câteva cuvinte, în același ton: "Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe care vine după trei victorii. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și să câștigăm".

Cel mai ieftin bilet la meci costă 10 lei, iar cel mai scump 30 lei, la care se poate adăuga un tichet parking de 10 lei.

În cazul unui succes, Chindia Târgoviște poate urca până pe unul dintre locurile 4-6, funcție de rezultatul de diseară! 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii