5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindia2024craiovabDambovitapenet, Liga 2 / Chindia va juca astăzi cu Șelimbăr, primul meci acasă după 9 mai, ultima etapă din play-out-ul sezonului trecut. Echipa antrenată din iulie de Marian Vătavu vine după trei înfrângeri consecutive, două în campionat și una în cupă. Lotul, și așa slăbit, e subțiat în continuare. Trei plecări am consemnat în ultimele zile, Bogaciuc, Cojocaru și Ursu.



Și în aceste condiții, în mod clar vitrege, președintele Marcel Ghergu este optimist: "Încercăm să depășim acest moment. Îi văd pe jucători încrezători, e început de campionat, nu trebuie să fie o disperare după aceste jocuri. Supărare, da, dar atât. Să câștigăm meciul de luni. Ne dorim, trebuie să apară o schimbare". 

În acest moment, în clasamentul Ligii secunde, Chindia Târgoviște este pe ultima poziție, în fapt singura formație cu zero puncte. Cu excepția Corvinului Hunedoara, care nu a disputat niciun meci și nu poate fi luată în calcul

Întâlniri directe
Cele două formații s-au întâlnit o singură dată până acum, pe 16 martie, la Șelimbăr, atunci când a fost 2-1 pentru adversarii Chindiei de astăzi. 

Ce spune antenorul celor de la CSC Șelimbăr
"Cei de la Târgoviște vor fi foarte motivați, însă avem armele noastre și sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Trebuie să ne dăruim 150%." (Constantin Schumacher)

Cine oficiază duelul de pe ”Eugen Popescu”
A: Bădărău Raul Sebastian (Hunedoara - Hunedoara)
A1: Neacșu Ionuț Traian (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Ciuraru Roberto (Sfântu Gheorghe - Covasna)
R1: Ene Mihai Laurențiu (Bucureşti - Bucureşti)
Obs. arbitri: Olteanu Ion (Bucureşti - Bucureşti)
Delegat joc: Dincă Dorinel (Călăraşi - Călăraşi)


Ce cotă are Chindia Târgoviște la victorie
Chindia are o cotă de 2.45 - 2.50 în cazul unei victorii, în timp ce oaspeții sunt cotați cu 2,70-3,00. 

Cote Chindia pentru gol marcat
- cel puțin un gol - 1,36
- cel puțin două goluri - 2,65
- cel puțin trei goluri - 6.50

Ce prețuri au biletele
Tribuna I 
Tribuna 1 Periferic (A,G) - 20 de ron
Tribuna 1 Central (F,E,C,D) 30 de ron
Tribuna 1 Sector B ,F (Zona Family) - 30 ron, copiii până la 7 Ani- Gratuit, Copii 7-14 ani (50% reducere) insoțiți de adult plătitor de bilet - (doar la casele de bilete, împreună cu certificatul de naștere al copiilor)

Parking T 1 - 10 ron

Tribuna II 
Tribuna 2 - Sector (A, B)- 10 ron
Tribuna 2- Sector (C,D,E,F,G,,K,L)-15 ron

Foto: AFC Chindia Târgoviște 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii