5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindia2024selimbărDambovitapenet, Liga 2 / Eliminată din Cupa României, Chindia va juca luni în etapa a treia a campionatului. Într-o situație extrem de delicată la început de sezon, Chindia primește vizita celor de la Șelimbăr, luni, de la ora 17.00, pe stadionul ”Eugen Popescu”. Meciul va fi televizat de Digisport și Primasport.

CSC Șelimbăr este echipa care i-a ”retezat” Chindiei orice speranță de calificare în play-off. Se întâmpla pe 16 martie (foto), la fix o lună de la instalarea lui Gabriel Boriga în funcția de președinte. A fost 2-1 pentru sibieni, la Cisnădie, după ce Chindia a deschis scorul. Totuși, asemenea Chindiei, Șelimbăr a pierdut mulți jucători buni în vară, plus antrenorul Claudiu Niculescu. Va fi mai degrabă un meci al echipelor rănite decât unul cu implicații în zona fruntașă a clasamentului, cum s-a întâmplat în primăvară.


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii