5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2023decDambovitapenet, Liga 2 / Amânată cu o săptămână, informarea oficială a FRF cu privire la echipele care vor primi licență pentru Liga 1 ar trebui să fie făcută astăzi, 8 mai. Asta în condițiile în care peste doar câteva zile, mai precis în week-end, se vor disputa ultimele jocuri din play-off și va fi stabilită ordinea echipelor care vor merge la baraj. Singura necunoscută din procesul de licențiere ar fi, conform presei centrale, dar și surselor noastre, în dreptul celor de la CS Mioveni.



Echipa din Argeș, retrogradată odată cu Chindia, la finalul campionatului trecut, a avut mari probleme financiare în actualul sezon. Rămâne de văzut dacă a reușit să întocmească documentația așa cum impun normele FRF și dacă va primi licența pentru prima ligă. În caz contrar, Federația se va confrunta cu o situație inedită: trei dintre cele șase participante în play-off-ul Ligii a 2-a să nu poată juca în primul eșalon. Caz în care ar fi greu de anticipat cum se va proceda: va rămâne în Liga 1 o echipă care teoretic ar trebui să dea baraj sau va ajunge la acest baraj, dacă se va juca, o formație din play-out, prima cu licență de Liga 1 și evident cu drept de promovare? Fără să ne antepronunțăm, avantaj Chindia în acest scenariu.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii