1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaeugenpopescu2023mai16Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia stă pe un butoi de pulbere, și asta de luni bune, dinaintea retrogradării din luna mai a anului trecut. Clubul avea în decembrie datorii de peste 1.2 milioane de euro, conform declarațiilor oficialilor, iar cei mai mulți dintre angajați au ajuns să se împrumute la rude sau prieteni pentru a avea ce pune pe masă de sărbători.



Cei cu cele mai mici salarii, care nu depășesc 2.000 lei lunar, vorbim despre trei persoane din schema clubului, angajați la stadion, au primit câte 1.000 lei, în condițiile în care au restanțe salariale de peste trei luni. În cazul lor, bonusurile sunt excluse, la fel mesele, de care au beneficiat alții! Oamenii duc greul, spală echipamentul, asigură curățenia în birouri, ordinea în magaziile de la stadion etc. 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii