1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / De la conferința de presă organizată la stadion, dinspre Chindia nu au mai apărut niciun fel de vești. Președintele clubului, Lorin Petrescu, despre care s-ar spune că nu mai este președinte (!) e inabordabil, jucătorii nu cunosc programul de pregătire, în jurul echipei este o liniște dubioasă, iar în dreptul salariaților se adună tot mai multe restanțe.



"Domnul Petrescu nu ne mai răspunde la telefon de trei săptămâni. Nu știm ce se va întâmpla mai departe. Mulți am dori să ne luăm banii și să plecăm, așa nu se poate face performanță", ne-au transmis unii dintre jucătorii Chindiei, cu state vechi la nivelul fotbalului românesc.

La acest moment, e neclară până și situația salariilor neplătite de club celor care îmbracă acum tricoul Chindiei. S-au făcut plăți, prin octombrie, pentru unii din luna septembrie (!) au mai fost virați niște bani în noiembrie, a fost modificată data de salariu, așa că cei mai mulți au pierdut șirul datoriilor.

În tot acest timp, vechile litigii se apropie de scadență, iar asta înseamnă alte sancțiuni financiare sau chiar mai rău, depunctare. Să amintim și că acum clubul este blocat la transferuri, de către FIFA.

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii