1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miriutachindia2023noi1Dambovitapenet, Liga 2 / Vești bune pentru mulți suporteri ai Chindiei! Începând de astăzi, Vasile Miriuță nu mai este antrenorul echipei noastre! Potrivit informațiilor pe care le avem, Chindia Târgoviște și Vasile Miriuță au încheiat colaborarea, pe cale amiabilă! Toată echipa lui Vasile Miriuță pleacă! 



Din ce știm acum, Nicu Croitoru va fi cel care va conduce echipa, cel puțin până se va găsi un nou antrenor! Vom reveni cu informații imediat ce le vom avea! 

De precizat, Chindia Târgoviște se desparte și de al doilea antrenor, în acest sezon. Echipa noastră se află pe locul 10! 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii