1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miriutachindia2023noiDambovitapenet, Liga 2 / Presupusa mutare avansată ieri în jurul Chindiei, demiterea lui Vasile Miriuță, nu s-a produs astăzi așa cum aștepta toată suflarea târgovișteană. Miriuță și-a văzut liniștit de antrenamentul programat la ora 15.00, fără să le dea jucătorilor vreun semn că renunță la colaborare.



Ce se întâmplă de fapt, și de ce nu renunță Miriuță la post, sau nu este dat afară, în condițiile unui parcurs de toată jena pentru o echipă care vizase promovarea la începutul sezonului? "Se agață în continuare de clauza din contract potrivit căruia trebuie să fie în pozitie de play-off după ultimul meci din campionat din acest an. El spune că mai sunt șanse... La un anumit moment, președintele Cordoș, fostul președinte, de fapt, spunea că Miriuță are în contract locurile 1-4 în decembrie", explică sursele noastre. Doar că, în cazul unui eșec cu Tunari sau Chiajna, ar pica și varianta optimistă a unei clasări în primele șase locuri. Caz în care contractul antrenorului ar înceta de drept. Așa că, poate fi ușor de dedus, Miriuță vrea să fie sigur de încă un salariu.


Foto: Sport.ro 


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii