1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miriutachindia2023VDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a remizat, ieri, cu FC Argeș, scor 1-1, pe ”Eugen Popescu”, în fața propriilor suporteri. Așa după cum v-am mai informat, antrenorul Vasile Miriuță nu s-a putut baza pe mai mulți titulari convocați la naționalele României U19 și Moldovei. Remiza cu FC Argeș a fost însă un veritabil test pentru jucătorii care au evoluat mai puțin la Chindia! 



Chiar golul echipei noastre a fost marcat de Răzvan Tache, un jucător de pespectivă pe care Chindia îl are. Iată ce a declarat antrenorul Vasile Miriuță, după jocul de ieri:  "A fost un meci bun de antrenament. Am avut ocazii bune, băieții s-au mișcat bine. Sunt mulțumit de ambele reprize și că am putut să introduc mai mulți jucători tineri din Academie. Mă bucur mult pentru Răzvan Tache că a marcat, este un copil de mare perspectivă. Tinerii din Academie merită mai multă încredere din partea noastră, din partea mea au tot suportul necesar. Golul l-am primit pe o neatenție a apărării noastre, dar speram că în campionat să nu se mai întâmple. Mulțumim suporterilor că au fost alături de noi!"

Foto: AFC Chindia Târgoviște 
_______

INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

 

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii