1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tac2023Dambovitapenet, Liga 2 / Doi dintre foștii ”mânji” ai lui Silviu Dumitrescu, la ”Micul Ajax”, astăzi - adevărați ”armăsari”, revin să pună umărul la redresarea echipei care i-a lansat în fotbalul de performanță! Cristi Țermure și Irinel Voicu pare să fie noul cuplu de antrenori pe banca tehnică de sub Turnul Chindiei!



Cei doi au jucat ani buni în defensiva Chindiei, ceea ce ne face să credem că vor pune tot sufletul, precum o făceau și ca jucători, pentru ieșirea echipei din criză. Am răsfoit însemnările din anii în care fotbalul nostru începuse să vorbească de ”Micul Ajax” ca despe un fenomen! Ambii au debutat în primul eșalon în același an: Țac în meciul de la Constanța, cu Farul (24 august 1996, scor 3-1, pentru gazde), iar Irinel pe 31 iulie 1996, în meciul de acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț (1-0 pentru Chindia). Împreună, au aproape 250 de meciuri pentru Târgoviște - fie că echipa s-a numit Oțelul, FCM sau Chindia (dacă nu greșesc, Țermure 180, Voicu 63), ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate din carierele lor ca jucători au apărat culorile roș-albastre!

Nu ne rămâne decât să le urăm bun venit celor doi, baftă și să le promitem că vom fi alături de ei, așa cum am făcut-o și în vremea când se aflau în teren!

iri2023


Să nu ne așteptăm ca cei doi să schimbe totul peste noapte, pentru că sunt (încă) multe lucruri de rezolvat la Chindia! Așa că trebuie să avem încredere și răbdare cu cei doi, mai ales că, înainte de toate, sunt ”ai noștri”! Ei știu, din ”iarbă”, cum este să lupți pentru Chindia!

Și poate că având grijă și de ”speranțele” Chindiei, impulsionate de revenirea celor doi sub Turn, s-ar putea naște încă un viitor ”Ajax!”


Foto 1 - dbonline, Foto 2 - sportimpact 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii