1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cordosmiriuta2023Dambovitapenet, Liga 2 / Ceea ce site-ul nostru a anunțat iată că se produce! Decizia schimbării lui Andrei Cordoș din fruntea clubului Chindia Târgoviște a fost amânată ceva timp, dar nu putea fi evitată! Situația în care a ajuns clubul nostru este nu gravă, ci ”foarte gravă”, dacă ne este permisă exprimarea. Mai nimic din tot ceea ce a promis președintele Andrei Cordoș nu s-a concretizat! Nici măcar acel site al Chindiei, anunțat cu mare fast, nu este gata încă, deși promisiunea era cu totul alta! 



Informația plecării lui Andrei Cordoș a fost confirnată chiar și de către el, pentru liga2.ro: ”Este adevărat că discutăm despre plecarea mea, dar numai în câteva zile se poate concretiza totul sau putem vorbi despre fapte cu adevărat. Momentan sunt doar discuții (...) Am plecat la Cluj pentru că am ceva important de făcut și vreau să mă întorc cu mașina pentru a-mi lua și lucrurile.”

În plan local, db-sport, ripostapenet sau alte grupuri de suporteri au oferit informații despre iminenta despărțire. 

Cu ce rămâne Chindia după această experiență? 
Chindia Târgoviște este în acest moment pe locul 11, departe de primele poziții, într-un campionat atât de slab... Poate cel mai slab sezon al Ligii a 2-a, din ultimii ani, în care numeroase echipe nu vor avea drept de promovare. În plus, presiunea datoriilor către foștii jucători este uriașă, pericolul depunctării fiind unul real. 

Dambovitapenet.ro va continua să ofere informație, în ciuda atacurilor repetate din partea unor așa-ziși suporteri ai Chindiei, care ne-au jignit, apostrofat, agrersat verbal și care au mers, unii dintre ei, mult mai departe, dar despre asta nu e cazul să vorbim. Nu aici și nu acum. Informațiile noastre erau clare, știam despre această despărțire, situație confirmată de oameni din club și nu numai. 

Vom reveni cu informații! Și pentru a nu mai fi ”înțepați”, lăsăm, mai jos, capturile cu anunțurile făcute azi-noapte. În ordine, liga2.ro. db-sport, rispostapenet

capt1octcapt3octcapt2oct

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii