1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

galeriechindia2023seppiatraneamtDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a avut galerie la Piatra Neamț, la meciul dificil cu Ceahlăul, terminat 1-1. Au ajuns în Moldova aproximativ 20 de fani, cu un microbuz pus la dispoziție de club, care și-au încurajat favoriții pe durata celor 90 de minute. Interesant este că printre ei nu s-au regăsit oamenii care sezoanele trecute nu ratau vreo deplasare, ba făceau drumurile pe banii lui, achitând bilete de tren sau chiria microbuzelor, respectiv autocarelor.



"Am fi mers și noi dacă ni se spunea că se pune la dispoziție transport. E aproape sfârșit de lună, sunt cheltuieli mari, ne calculăm banii pentru alte meciuri, mai aproape", ne-au declarat cei care au rămas acasă la meciul de marți.

Altfel, cei care au ajuns la meci au fost aproape de echipă, chiar dacă în prima repriză au arătat cel mai slab fotbal din acest sezon, fapt subliniat chiar și de Vasile Miriuță, după meci: ”Am fost foarte supărat după prima repriză, nu vreau să vă zic ce le-am zis băieților la pauză.” 

Din informațiile noastre, la meci au fost prezenți suporteri din galeriile Cavalerii Cetății, Young Boys Târgoviște, Iubim Chindia. Suporterii merită felicitările noastre. 

Foto: facebook

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii