1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ceahlaulchindia2023sep20Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a remizat cu Ceahlăul, 1-1 la Piatra Neamț, în etapa a șasea a Ligii a 2-a. Petre a deschis scorul în minutul 27 pentru gazde, care au dominat clar cea mai parte a jocului, iar Marc, nemțean la origine, a egalat în primul minut al prelungirilor. Vezi ce a declarat Vasile Miriuță, antrenorul Chindiei. 



„O primă repriză foarte slabă din partea noastră, Ceahlăul a jucat foarte bine în prima repriză, ne-a depășit la toate capitolele. La pauză am făcut trei schinbări, am schimbat și sistemul de joc, eu zic că a doua repriză am fost peste ei. Au avut acea bară, dar și noi am avut patru-cinci ocazii clare de a marca. Dacă e să o luăm după reprize, eu zic că rezultatul de egalitate este ok, dar dacă luăm după primele 40 de minute, puteam să pierdem. Dacă făceau 2-0, era gata. Dar în ultimele 30 de minute am pus presiune și am egalat. Am fost foarte supărat după prima repriză, nu vreau să vă zic ce le-am zis băieților la pauză. Dar în repriza a doua am jucat fotbal”, a declarat Vasile Miriuță, care ieri a împlinit 55 de ani.


Foto: Ziar Piatra-Neamț

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii