1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dorianraileanDambovitapenet, Liga 2 / Cinci jucători de la Chindia Târgoviște au fost convocați la echipele naționale! Dacă Ionuț Anișorac și Luca Manolache au fost convvocați la Naționala U19 a României, Dorian Răilean, Maxim Cojocaru și Victor Baogaciuc au fost convocați la Naționala Moldovei. 



Româniua U19 va efectua un stagiu de pregătire la București, după care, la Tel Aviv sunt programate două jocuri de verificare cu naționala similară a Israelului, în zilele de 10 și 12 septembrie. 

Naționala Moldovei va juca un amical cu Austria, pe 7 septembrie, pentru ca pe 10 să fie programat duelul cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2024. 

Potrivit transfermarkt,  Dorian Răilean este cotat la 250.000 de euro, Maxim Cojocaru la 300.000 de euro și Victor Baogaciuc la 450.000 de euro. 

Să le urăm succes celor cinci jucători de la Chindia! Până atunci însă, ei vor fi în totul echipei noastre pentru meciul de mâine, cu Phoenix Buziaș (Cupa României, play-off) și apoi în campionat, în meciul cu Unirea Slobozia. (3 septembrie, ora 11:00) 

Foto: sport ro / Dorian Răilean, la naționala Moldovei 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii