0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

semnulintrebariiDambovitapenet, Liga 2 / Chindia continuă să șocheze, la nivel de politică managerială, în mandatul lui Andrei Cordoș, președinte importat pe filieră politică de la Cluj. După victoria de la Pitești, clubul a renunțat la doi jucători, Răzvan Matiș și Andrei Blejdea, cărora li s-a transmis că sunt liberi să își caute noi angajamente.



Asta până pe 5 septembrie, când expiră perioada de transferuri!

Anterior disponibilizărilor de ieri, Chindia l-a dat afară și pe Alex Petre, care și-a găsit repede echipă, semnând cu Pucioasa imediat după anunțul conducerii Chindiei.

Niciuna dintre despărțiri nu a fost comunicată oficial de către club, semn că amatorismul și secretomania se împletesc de minune la clubul finanțat de Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița.

Revenind la mutările post-demiterea lui Dragoș Militaru, Gabriel Dodoi a fost primul jucător pus pe liber, săptămâna trecută. Bineînțeles, fusese adus de fostul antrenor!

Ca o parantezîă, dacă la capitoul plecări este liniște totală, clubul anunță sosirea altor jucători: mijlocașul Ricky Gneba și mijlocașul Claudiu Negoescu, 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii