ngrigore7Puştii de Clubul Sportiv de Fotbal „Nicolae Grigore”, din Tărtăşeşti, sunt pe drumul cel bun! Iar dacă Marius Stănică - „sufletul” grupării din sudul judeţului - o recunoaşte, atunci este mai mult decât încurajator! Încă un meci amical pentru „urmaşii” lui Nicolae Grigore!

 

Grupa 2007-2008, de la Clubul Sportiv de Fotbal „Nicolae Grigore”, din Tărtăşeşti, a susţinut încă un meci amical, în compania bucureştenilor de la FC Tracţiunea. La final a fost 5-5, iar Marius Stănică, mentorul puştilor s-a declarat mulţumit, chiar dacă... remiza a fost consemnată pe teren propriu: „Suntem pe drumul cel bun!” Pentru gruparea dâmboviţeană au marcat Tiberiu Toma 2, Andrei Alexandru, Robert Dorobanţu şi Nicuşor Şovar. Felicitări şi aşteptăm noi veşti!

Foto (facebook)

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii