jpietro1Premierea celor mai buni, a campionilor, nu putea fi amânată! Voinţa Pietroşiţa a câştigat detaşat seria Nord a Ligii a 5-a, la juniori A1 şi succesul nu putea trece precum... apa Ialomiţei, la vale, prin „curtea” edililor locali! Să nu credeţi cumva că premierea a fost făcută de AJF Dâmboviţa! Doamne, fereşte!

 

Sincer, credem că Emil Tudor nici nu ştie care sunt cele trei echipe campioane la juniori A1 - Liga a 5-a, dar să mai vorbim şi despre vreo eventuală premiere! Şi dacă ar exista, echipele n-ar primi de la AJF decât o diplomă şi o minge! Ei bine, nici aceea nu este cumpărată din înacasările AJF-ului, pentru că ele sunt oferite de FRF! Revenind la campionii de la Voinţa Pietroşiţa - care sperăm că vor contiuna proiectul în campionatul judeţean al juniorilor - să mai notăm faptul că de la premierea făcută de edilii comunei n-au lipsit medaliile, tricourile de campioni, trofeul şi masa festivă! Felicitări şi aşteptăm confirmarea valorii şi în sezonul 2018-2019, într-un campionat, sperăm noi, mult mai puternic!

jpietro2jpietro3jpietro4

Foto (facebook): Imagini surprinse de la sărbătoarea campionilor

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii