crevedialaruginoasaDambovitapenet, Juniori, Liga a 4-a / Este ireal ce s-a întâmplat, astăzi, la Juniori, în Liga a 4-a! În cele șapte jocuri disputate, pentru că Bradul - CSM Fieni nu s-a mai jucat, s-au marcat, ATENȚIE, 90 de goluri! Asta înseamnă o medie de aproape 13 goluri pe meci! Dar, dincolo de asta, este incredibil rezultatul de azi dintre Voința Crevedia și FC Lungulețu: 30-0! 



Asta înseamnă că la fiecare 3 minute arbitrul avea ceva de notat în carnețel! 

Altfel, liderul la zi, Voința Crevedia are un golveraj după trei etape pe care nici nu știm cum să îl catalogăm: 60-0! Adică o medie de 20 de goluri pe meci și ... niciun gol primit! 

Voința Crevedia - FC Lungulețu 30-0
Roberto Ziduri - AFC Brezoaele 15-0
Viitorul Cojasca - Flacăra Șuța Seacă 0-7
FC Potlogi - ACS Dragomirești 4-4
Săgeata Braniștea - Viitorul Voinești 11-1
Libertatea Urziceanca - Recolta Gura Șuții 11-3
Viitorul Aninoasa - Voința Tătărani 2-2
Bradul Moroeni - CSM Fieni 0-3

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii