1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

oliviaopreazaragozaPerioadă fastă pentru Olivia Oprea și echipa ei de club, Zaragoza! De când s-a reîntors cu Naționala feminină a României, de la puternicul turneu din China, Olivia Oprea a bifat cu echipa de club două victorii importante! Și astfel Zaragoza s-a apropiat de lider la doar un gol!

 

AEM – Zaragoza (2-3, pe 27 ianuarie) și Zaragoza – Son Sardina (2-0, pe 3 februarie) sunt jocurile care au adus formația la care joacă Olivia Oprea la egalitate de puncte cu liderul: 44! Seagull și Zaragoza sunt despărțite, atenție, de doar un gol:

1. Seagull 44p, golaveraj 35-7
2. Zaragoza 44p, golaveraj 35-8
3. Barcelona II 34p

Etapa viitoare: Espanyol II (locul 6, 27 de puncte) - Zaragoza

Vă reamintim că pentru a ajunge în prima ligă de fotbal feminin din Spania, Zaragoza trebuie să termine pe prima poziție, în ligă secundă! Asta pentru a fi sigură de prezența în play-off! Din toate seriile, șapte la număr, doar două formații promovează în Primera Division Women.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii