1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreeaparaluta21Levante, formația din Primera Division Women, la care apără dâmbovițeanca Andreea Părăluță rămâne pe podium, deși în ultima etapă a remizat, acasă, cu Huelva (locul 13). Portarul Naționalei feminine a suferit o accidentare la turneul din China și a lipsit de la ultimele două meciuri ale echipei sale. Cel mai probabil va absenta și etapa viitoare. Vezi ultimele rezultate înregistrate de Levante, clasamentul actualizat și programul viitor.

 

Andreea Părăluță nu a putut apăra pentru echipa sa de club, Levante, după o accidentare suferită în turneul amical din China, alături de Naționala feminină a României. Și la echipă s-a văzut asta, pentru că Levante a înregistrat un semi-eșec, acasă, cu mai modesta grupare Huelva (locul 13). Chiar și așa, Levante rămâne pe locul 3, la opt puncte de locul 2, pe care se situează Barcelona. Etapa viitoare, tot fără Andreea Părăluță între buturi, Levante are o misiune grea, în deplasare, la ocupanta locului 4.

Ultimele rezultate pentru Levante:

Vallecano – Levante 0-1 (26 ianuarie)
Levante – Huelva 1-1 (3 februarie)

Etapa viitoare: Betis – Levante

Clasament
1. Atletico Madrid 54p
2. Barcelona 51p
3. Levante 43p
4. Betis 35p

Baftă, Andreea! Să te faci bine, rapid! Îți ținem pumnii strânși!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii