1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci009buciumeniruncuCupa României - faza judeţeană va avea o finală inedită, în care nu vom avea două echipe de Liga a 4-a! Una dintre semifinale a avut nevoie de prelungiri!

La Aninoasa lucrurile au decurs conform aşteptărilor noastre, deşi mulţi nu credeau în şansele Gloriei! Oaspeţii şi-au asigurat calificarea încă din prima repriză, prin golurile marcate Dragnea şi Enescu * La Urziceanca, Unirea Colibaşi a condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Marius Guţă, pentru ca Andrei să majoreze diferenţa. Ei bine, încă o dată s-a dovedit că 2-0 este un scor care “nu ţine”! Cu doar două minute înainte de exprirarea celor 90 de minute, gazdele au egalat şi au dus meciul în prelungiri, ajungându-se la loteria loviturilor de departajare.

FC Aninoasa II - Gloria Corneşti 0-2 (0-2)
Libertatea Urziceanca - Unirea Colibaşi 3-5 dld (0-1; 2-2; 2-2)

Aşadar, în finală se vor întâlni Unirea Colibaşi şi Gloria Corneşti!


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii