1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci57guraocniteiadancaCupa României - faza judeţeană, programează astăzi, de la ora 17,30, cele două semifinale ale competiţiei * Cele două meciuri, se vor desfăşura, conform regulamentului, pe terenurile echipelor de categorie inferioară, după următorul program:

Stadion Comunal, Aninoasa, ora 17,30
FC Aninoasa II - Gloria Corneşti
(Ion Oncescu - Răzvan dobre, Adrian Păunescu; I.Pitaru)

Teren Libertatea, Urziceanca, ora 17,30
Libertatea Urziceanca - Unirea Colibaşi
(Matei Bogdan - Petruţa Iugulescu, Florin Mocanu; Ghe.Iordache)

De departe, meciul zilei este cel de la Aninoasa, unde cu siguranţă gazdele vor alinia cel mai bun unsprezece posibil, regulamentul permiţând ca în teren să fie prezenţi destui jucători de la echipa de Liga a 3-a. Va fi un duel interesant, pentru că nu trebuie să omitem faptul că şi Gloria Corneşti dispune de un lot de jucători cu destulă experineţă competiţională şi nu mare ar fi mirarea dacă am asista la o surpriză! * La Urziceanca, trupa lui Vasile Petre - cu Gabi Paraschiv şi Marius Guţă în teren, va forţa calificarea în finala competiţiei, încercând să treacă peste… entuziasmul unei echipe de Liga a 6-a, dar bine “plombată” cu jucători de la fosta divizionară D!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii