5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cuparomaniei2024vDambovitapenet, Cupa României / Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 14.00, va avea loc finala Cupei României, faza județeană, pe cel mai cochet stadion din Dâmbovița, ”Eugen Popescu”. Așadar, ne pregătim pentru jocul dintre Urban Titu și Recolta Gura Șuții. Finala aduce față în față cele mai în formă echipe ale momentului: Urban Titu - campioana județeană și Recolta Gura Șuții - fosta campioană județeană și locul secund în ediția recent încheiată.



AJF Dâmbovița vine cu o precizare legată de accesul la meci: ”accesul se va face pe bază de invitații și bilete distribuite gratuit! Biletele pentru spectatorii neutri se vor distribui la intrarea în stadion. Suporterii celor două cluburi finaliste vor primi un număr fix de bilete, stabilit împreună cu AJF Dâmbovița. Vom prezenta în detaliu toate informațiile legate de acest joc.”

Cum au ajuns în finală cele două: 
Urban Titu: 3-2, cu Cojasca, 5-1, cu Șelaru, 2-0, cu Burduca și 4-1 cu Ziduri.

Recolta Gura Șuții: 1-0, cu Iedera, 2-0, cu Potlogi, 5-2, cu Voinești și 5-0, cu Fieni.

Ar mai fi de notat și ultimele două rezultate dintre finaliste, în campionatul ligii a 4-a: 1-0 (la G.Șuții) și 3-1 (la Titu), pentru Urban Titu.

Campioana județeană - Urban Titu - pornește cu prima șansă. Totuși, să nu neglijăm faptul că Recolta a avut și ea - cu excepția primei părți a campionatului - un sezon bun, dar Urbanul parcă a fost ”peste” - martore fiind și rezultatele directe.

Oricum, ne așteptăm la o întâlnire echilibrată, chiar dacă ceva mai sus am mizat pe șansele campioanei. Sigur, nu sunt excluse eventualele prelungiri și posibilele lovituri de departajare - ceea ce n-ar face decât să sporească spectacolul.

Nu ne rămâne decât să le urăm succes celor două finaliste, dar și brigăzii delegate să arbitreze duelul. 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii