1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF1Damovitapenet, Cupa României / Mâine, 14 noiembrie, de la ora 16:00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României - faza județeană, programate pe 29 noiembrie 2023. Jocurile vor fi stabilite prin tragere la sorți și se vor juca pe terenul echipelor din Urna B.



Jocul care va opune două echipe de la Liga 4 va fi găzduit de cea mai slab clasată la finalul sezonului trecut.

Urna A
Urban Titu, Roberto Ziduri, Recolta Gura Șuții, FC Potlogi, Viitorul Voinești, Săgeata Braniștea, CSM Fieni, ACS Burduca, AFC Brezoaele.

Urna B
Viitorul Aninoasa, Unirea Ungureni, AS Dragomirești, Voința Adânca, Voința Crețu, Valahii Târgoviște, Viitorul Șelaru

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii