1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iederagurasutiiDambovitapenet, Cupa României / Ieri, la Colibași s-a disputat unul dintre cele mai echilibrate jocuri. din 16-imile Cupei României, faza județeană.  Vorbim despre duelul dintre Gloria Iedera și Recolta Gura Șuții. S-a terminat 0-1, cu un gol venit pe final de joc, în chiar minutul 88. Chiar dacă vorbim de o echipă gazdă de Liga a 6-a (Promoție Est), jucătorii de la Iedera au reușit să țină în ”șah” multă vreme campioana la zi a Ligii a 4-a. 



Am remarcat fair-play-ul celor de la Recolta Gura Șuții, care au apreciat strădania adversarilor: ”Ne-am deplasat pe malurile Cricovului Dulce, unde am intalnit ambițioasa echipă de Liga 6, Gloria Iedera. Golul a venit târziu, în min.88, prin reușita lui Dinu Cătălin. Felicitări gazdelor, pentru determinarea din teren și succes băieților noștri (...)”

Cei de la Gloria Iedera au postat următorul mesaj : ”În urma meciului desfășurat astăzi pe teren propriu, contra celor din Gura Șutii,  băieții noștrii pierd dramatic, în minutul 88, oaspeții marcând după o greșeală de arbitraj, mingea părăsind suprafața de joc. Felicitări, băieți, pentru prestația din meciul de astăzi . Suntem mândrii de voi!”  

Cum nu am fost prezenți la meci, nu putem comenta pe marginea nemulțumirii gazdelor. Ce putem însă spune este că iată cum o echipă mică, dar inimoasă, a fost aproape de a produce, probabil, cea mai mare surpriză a zilei! 


Jocurile următoare pentru cele două formații
Gloria Iedera va juca duminică, în deplasare, la Viișoara, cu Olimpicii Ulmi! 

Recolta Gura Șuții va juca și ea tot în deplasare, dar sâmbătă, în Liga a 4-a, la Voința Tătărani



_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii