1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon00024Ieri, FC România a susținut primul joc de verificare din această vară, în compania celor de la Hayes Yeading, grupare ce va juca în Liga a 7-a, din noul sezon. A fost un real test, în care au fost folosiți atât jucători de bază, din vechea gardă, cât și o serie de fotbaliști noi, de perspectivă. Băieții de la FC România au trimis de două ori mingea în bară și au avut și un penalty… neacordat! Până și oaspeții, de la Hayes Yeading se pare că l-au văzut… Mai puțin arbitrii! Informații de la joc, echipa folosită, plus calendarul amicalelor!

 

FC România – Hayes Yeading 0-3 (0-0)

”Tricolorii” au rezistat fără gol mai bine de o repriză! Mai mult, au reușit să facă o impresie bună, în amicalul cu mult mai titrata Hayes Yeading! Din câte am aflat, FC România a avut de suferit după ce o parte dintre titulari au fost înlocuiți. Totuși, trebuie să evidențiem faptul că unele dintre ”noutăți” au reușit să impresioneze. Și ne referim aici în primul rând la brazilianul Guilherne Monti!

Să mai notăm faptul că ”lupii” au trimis de două ori mingea în bară! În plus, centralul partidei a ținut să iasă în evidență, după ce nu a acordat un penalty clar, la un henț în careu.

FC România a început cu: Dărăbanț - Iacob, Sandu, Ghinea, Barcari, Bălșanu, Grițcan, Chiriac, Ike, Botoșan, plus un jucător venit din trialul organizat luna trecută. Au mai jucat: Rody, Chiochina, Ursică, Tăgârlaș, Ungureanu, Filip, Guilherme, plus încă doi ”trialiști”.

Programul amicalelor
13 Iulie - acasă, cu Greenwich Borough (Liga 9)
17 iulie – deplasare, cu Hendon Wednesday (Liga 7)
20 iulie – deplasare, cu Walthamstow (Liga 9)
27 iulie – ”Community Cup 2019” – turneu la care se joacă meciuri de câte două reprize a 30 de minute, fiecare:
- Cheshunt (Liga 7) – FC România
- Royston Town (Liga 7) – FC România
3 august – deplasare, cu Basildon (Liga 8)

Rezultate în amicale
FC România – Hayes Yeading 0-3

 



Foto: arhivă / Ciprian Dîmbean 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii