5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniaextrasezon3Sâmbătă, FC România va disputa primul amical din această vară! Și ce joc! Adversarul este Hayes Yeading, o grupare care a obținut dreptul de a juca în Liga a 7-a, după o promovare spectaculoasă, în sezonul recent încheiat. Altfel, la FC România au semnat, deja, 14 jucători, pentru campionatul 2019-2020. Iar la gruparea ”lupilor” din Londra urmează să ajungă și un fotbalist cu meciuri în Liga 1, din România!

 

Sâmbătă, 7 iulie, FC România va susține primul amical din această vară, acasă, cu Hayes Yeading (liga 7). Până acum, 14 jucători au semnat pentru noul sezon, la FC România: Adrian Dărăbanț, Cristi Iacob, Dinu Barcari, Cosmin Sandu, Felix Lupu, Cosmin Miron, George Taban, Gabriel Ghinea, Sergiu Maximov, Maradona Chiriac, Bogdan Ungureanu, Roddy Lemba, Lawrence Neuruba, Mihai Botoșan.

”Aștept să văd ce se întâmplă cu Bebe Târcă și Sergiu Pitaru! Fotbaliști care vin după accidentări grave! Vom vedea dacă mai pot continua cu fotbalul”, ne-a transmis Ionuț Vintilă, managerul ”lupilor” de la FC România. Multă baftă, băieți! Și mulțumim pentru tot ce ați făcut până acum!

Altfel, la gruparea din Londra va mai ajunge și un fotbalist cu meciuri în Liga 1 (în România). Deocamdată, nu vă putem furniza numele jucătorului, dar promitem să o facem cât de curând.

Vă reamintim că săptămâna viitoare vom afla numele primului adversar pentru FC România, în Cupa Angliei!

Foto: arhivă 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii