4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniawembleyWembley, templul fotbalului din Anglia... Wembley, locul în care se va juca o nouă finală a Cupei Angliei, între Chelsea și Manchester United... Wembley, locul în care a ajuns și FC România! Felicitări, tuturor! De la jucători, până la manager și suporteri! 

 

FC România a fost acolo! Asta pentru că englezii știu mai bine ca toți ceilalți cum să își arate respectul pentru cei care luptă pentru unul dintre cele mai râvnite trofee din lume: Cupa Angliei!

737 de echipe au luat startul la ediția din acest an a Cupei Angliei! Două au ajuns în marea finală, care va avea loc pe Wembley, sâmbătă de la ora 19:15, ora României. Chelsea și Manchester United se vor lupta pentru marele trofeu. Dar nu despre asta vrem să vorbim, acum. Ci despre modul în care organizatorii și-au arătat respectul pentru cele 737 de echipe, printre ele și FC România! Numele fiecărei formații a apărut scris, acolo, pe marele Wembley! Felicitări, FC România! Chiar este o fotografie care va stârni emoții și peste câteva zeci de ani! O imagine care adună, laolaltă, atâția ani de muncă, asiduă!

Felicitări, FC România! Felicitări, băieți! Felicitări, Ionuț Vintilă!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii