1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou12Dacă zilele trecute vă spuneam că șansele echipei noastre la promovare sunt foarte mici, lucrurile s-au schimbat! Intră să vezi despre ce este vorba și de ce trupa lui Ionuț Vintilă… speră! Hai, FC România!

 

Ieri, The FA, forul suprem în fotbalul englezesc, a luat cunoștință de retragerea formației Andover Town FC! În aceste condiții, AFC Mansfield, echipa de pe cel mai bun loc 3, din toate seriile ligii a 9-a, a fost invitată să joace în Liga superioară!

După acest pas, FC România este prima echipă de sub… linie! Cu alte cuvinte, orice formație se va retrage sau va fi înlocuită… trupa lui Ionuț Vintilă va fi cea care îi va lua locul! Sigur, trebuie să fim echilibrați, dar șansele de promovare ale celor de la FC România au crescut considerabil, după ziua de ieri!

Vom reveni cu noutăți, pe măsură ce le vom avea!

Hai, FC România!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii