4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniasezonnou12Câteva zile ne mai despart până când vom afla dacă FC România va putea juca, din toamnă, în Liga a 8-a! După cum bine știți, la finalul sezonului, doar un punct a stat în calea promovării directe. Noi suntem optimiști și credem în șansa băieților noștri! Vezi, detalii!

 

Pe 11 mai vom cunoaște componența seriilor în Liga a 8-a. Atunci vom afla și dacă echipa noastră va fi sau nu primită aici. Așteptăm să vedem câte echipe care au promovat vor (și) rămâne în divizia superioară. Oricum, FC România se află pe o listă redusă, în …așteptare, cu ceva șanse de reușită. Noi rămânem alături de băieții noștri, de care suntem mândri! Au luptat, cu toate puterile lor, până la capăt!

Vom reveni cu informații noi, atunci când le vom avea!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii