1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

harabagiusistanescu3okMorenarii Robert Harabagiu și Silviu Stănescu sunt printre cei mai buni arbitri din handbalul românesc! Așadar, o adevărată cinste pentru noi dâmbovițenii! Dacă la nivel de echipe stăm foarte prost, în acest sport, ne mândrim cu cei doi cavaleri ai fluierului!

 

Liga Campionilor și preliminariile Campionatului European de handbal masculin (EURO 2020) – sunt doar două dintre cele mai recente competiții la care Robert Harabagiu și Silviu Stănescu au primit meciuri! Ce poate fi mai bun pentru un cavaler al fluierului decât să îi fie încredințate astfel de… misiuni?! Cititorii noștri fideli au citit, deseori, articole despre cei doi arbitri dâmbovițeni! Cărțile lor de vizită sunt de-a dreptul impresionante, așa că atât Robert Harabagiu, cât și Silviu Stănescu, merită, din plin, să facă parte din dâmbovițenii nominalizați la OMUL ANULUI!

 

harabiustanescu


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii