1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cioclea23Maria Cioclea este una dinspre cele mai bune luptătoare pe care le-a avut județul Dâmbovița. Ultimul ei rezultat, bronz la Campionatul Mondial de lupte pe plajă, vine să confirme cele spuse mai sus. Ea este sportiva cu numărul cinci, nominalizată la ”Omul Anului”!

 

Maria Cioclea este o prezență constantă în vârful ierarhiilor, la cele mai importante competiții europene și mondiale. În 2016 a devenit campioană europeană la cadeți (Stockholm). Apoi, la Campionatele Mondiale pentru cadeți (Tibilisi), a obținut medalia de bronz. Zilele trecute, scriam despre Maria Cioclea că a obținut un bronz la Campionatul Mondial de lupte pe plajă! Și acestea sunt doar câteva dintre performanțele notabile pe care le regăsim în dreptul Mariei Cioclea, o sportivă pe care ne-o dorim să o vedem chiar la Jocurile Olimpice!

cioclea567



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii