1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mirceapetrescujunioriDespre Mircea Petrescu am putea scrie câteva zile, la rând și nu am termina de povestit tot ceea ce a reușit să facă la Moreni. Este unul dintre cei mai iubiți oameni de sport din orașul de pe Cricov. Mircea Petrescu trebuia să fie printre nominalizații din acest an.

 

Modest, cu mult bun simț și muncitor! Cam așa îl descriu cei care îl cunosc pe Mircea Petrescu, antrenorul din Moreni, prin mâinile căruia au trecut sute de copii! ”Nea Mircea”, așa cum îi spun mulți părinți ai căror copii vin să învețe tainele fotbalului, este unul dintre cei mai pasionați oameni din fotbalul juvenil dâmbovițean.

Casa lui, în mare parte, este un adevărat muzeu. Trofee peste trofee și sute de diplome! De pe la mai toate competițiile la care a participat , oficiale sau nu.

mirceapetrescuandreiivan

Andrei Ivan, unul dintre cei mai importanți elevi!

Morenarul Andrei Ivan, inclus și el printre cei 32 de nominalizați la ”Omul Anului”, este, probabil, cel mai de seamă elev pe care Mircea Petrescu l-a avut. Sigur că și ceilalți antrenori ai lui Andrei au contat, dar profesorul din Moreni a fost cel care l-a descoperit și l-a făcut pe Andrei să viseze!

Mircea Pestrescu, iubit de copii!

Am putut să îl vedem pe Mircea Petrescu la zeci de meciuri, de-a lungul timpului. Niciodată nu am zărit vreun copil supărat pe antrenorul lui. Nici măcar atunci când un micuț fotbalist era mustrat. Dimpotrivă, cu toții pun fața în pământ și încearcă să îl surprindă, apoi, în sens pozitiv, pe Mircea Petrescu.

junioriDflacara12

Felicitări, Mircea Petrescu! Și mult succes!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii