1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

visina16653Duminică, la Vişina a fost sărbătoarea fotbalului - o competiţie populară „Cupa Prieteiei”, la care au participat 6 echipe locale. O întrecere dominată, în primul rând, după cum spun organizatorii - de fair-play! Felicitări, tuturor și mult succes, pe viitor!

 

Duminică, la Vişina a fost organizată prima ediţie a Cupei Prieteniei, la care au participat 6 echipe locale. Trofeul a revenit echipei „Voinţa” Vişina - în componenţa Daniel Cergan, Mihai Covrig, Georgian Verdeş, Mircea Necula, Marinaş Enache, Marin Rizea, Daniel Creţu şi Alexandru Grindei. În finală, seniorii Voinţei au trecut de echipa de juniori a clubului. Felicitări, învinşilor, învingătorilor şi în aceeaşi măsură organizatorilor!

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii