1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

vacaresti10093Ieri, a debutat în Liga a 6-a, cu o întârziere de... două etape, Victoria Văcăreşti 2017. „Au fost probleme legate de lot, dar mai ales de găsirea unui teren de joc, pentru că primarul comunei nu ne-a dat acceptul! Chiar dacă noi am obţinut Certificatul de Identitate Sportivă înanitea Victoriei Văcăreşti 2018.”



„Au fost probleme legate de lot, dar mai ales de găsirea unui teren de joc, pentru că primarul comunei nu ne-a dat acceptul! Chiar dacă noi am obţinut Certificatul de Identitate Sportivă înanitea Victoriei Văcăreşti 2018! Aşa că până vom găsi un teren liber, să putem juca de la ora 14,30, toate meciurile „de acasă” le vom disputa la Comişani, unde am găsit înţelegere. Ar mai fi de notat faptul că noi nu primim niciun leu de la primăria Văcăreşti, bugetul echipei  fiind susţinut de către jucători şi de cei din anturajul echipei”, ne-a transmis unul dintre susţinătorii Victoriei Văcăreşti 2017.

Foto (facebook - Ionuţ Badea - unul dintre fondatorii echipei)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii